12.08.2018 г., 14:17 ч.  

Осъдени Души 

  Поезия » Философска, Оди и поеми
813 4 3

Като капка сълза от очите на демон.
Миг преживян, но вовеки отнеман.
То расте там и там се крие.
Сред цветята безпомощно гние.

 

Светове изпълват очите,
мигове разбиват душите.
Те крещят, докато мълчите.
Ще шептят тихо, за да заспите.


Някъде там плачат до болка
и не спят, защото не могат.
Мислят за рая, горящи във ада,
знай с криле и ангелът пада!

 

Като жигосан със кървав печат.
И след 100 години те пак ще мълчат.
То свети там и там ще угасне.
Рана жестока и тя ще зарасне.

 

Мишка в капана наивно се хвана.
Моли за милост ,но милост няма.
Плачат душите и тихо се молят.
От един вид ,а взаимно се колят.

 

Някъде там плачат до болка
и не спят, защото не могат.
Мислят за рая, горящи във ада,
знай с криле и ангелът пада!

 

 

 

© LeonaXIII Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Лоол!! Уникално е!! 💜🖤💜🖤💜
  • Мислех, че аз съм най-младия талант, но определено ме опроверга!😄 Замислям се преди три години когато бях колкото теб, дали бих могъл да напиша такава поезия и силно се съмнявам! Добра си, продължавай в същия дух!
  • Ехааа! Браво момиче! Продължавай все така!
Предложения
: ??:??