25.09.2018 г., 20:36 ч.

От Батак до Париж 

  Поезия
563 0 1

 

 

Не, не вярвам в любов!

И не искам отново да срадам.

И не искам сърцето 

ръцете, очите, и дъха си

безцелно пак да си давам.

 

Не, не вярвам в любов!

- Господи, колко си 

сладка и мила...

- От Батак до Париж

и обратно.

Няма друга толкова...

... много красива.

 

Не, не вярвам в любов.

Не искам да се разкривам.

И нищо няма да кажа.

Но пък само на теб, 

неволно тайните си 

пак ще разкажа.

 

Не, не вярвам в любов. 

- Кога пак ще се видим?

- Идвай си вече!

- До къде стигна?

Ако трябва 5 пъти

за теб ще върна...

Иде ми да запаля

да си те прибера

и плановете ти да обърна.

© D. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубава идея...и двусмислено заглавие. Поздрави!
Предложения
: ??:??