24.11.2017 г., 23:45 ч.

От цвят на цвят 

  Поезия » Философска
354 0 2

                                                  Отдавна е караме,

                                                  на тоя свят,

                                                  като пчеличките–-

                                                  от цвят на цвят.

                   

                                                  Добре си живеем

                                                  с модата в крак.

                                                  Живота е кратък!

                                                  Няма как!

                     

                                                  Къде са Ромео и Жулиета

                                                  в забързаното време???

                                                  Никой не знае 

                                                  и не му дреме. 

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??