Бледнее нощта...
пред разсъмване чиста,
в тополите
кротко луната сребрее,
студът тишината със скреж
е посипал,
незрим от далеко
южнякът ветрее.
А някъде там...
на самотния бряг,
пак върбите
потайно в зелено се кичат,
дочули от шепота тих
на реката,
че пролетно топъл
денят ще притича.
Музика > Yanni-Nightingale
© Магдалена Костадинова Всички права запазени