2.04.2007 г., 12:55 ч.

От днес нататък 

  Поезия
760 0 3
От днес нататък с теб ще живея.
Независимо от всичко и всички.
Никой няма да ме спре да копнея.
Ще бъда волна като всички птички.
От днес нататък няма да се страхувам,
ако нощта ме връхлети.
Ще ти се обадя, няма да тъгувам,
защото знам - ще дойдеш ти.
От днес нататък спирам да се притеснявам
за незначителни неща.
Ще бъда горда, няма да страдам -
ще бъда силна жена.
От днес нататък аз ще те целувам,
няма да се боя от човешките наслади.
Кога ще живеем? Ако не сега -
когато сме млади.
От днес нататък обещавам да те гледам
с влюбени очи.
Ще се постарая да не се крия
и в тях любовта да личи.
От днес нататък всичко се променя:
за теб, за мен, за нас.
От днес нататък ще споделям аз за нея,
ако трябва и на целия свят.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??