18.04.2024 г., 14:37 ч.

От другата страна 

  Поезия » Друга
50 1 0


                            На С. Г.

Някой ден... щом се ти събудиш
от другата страна преминал,
и като сламка се пречупиш -
познай... Животът ти е кимнал...

Вечността е твойта сцена,
равните на теб приела,
лятна, на брега, солена,
в хор със ангели запели.

А сега - не спирай, късай струни!
Плодовете тук прибирай.
Сред овации безумно-бурни, 
ти Живота... аплодирай!

 

© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??