25.10.2013 г., 21:16 ч.

От другата страна на Луната 

  Поезия » Пародии
1108 0 10

                                                           По мотиви от "Обратната страна на Луната" на                                                                        oksimoron (Ч. Канчендзьонгов)

 

 

 

Я ми посваляй отново звезди,

че спря да  свети старата Луна.

Да я позабърша и както преди

ще те чакам от онази страна.

 

 

 

 

© Анжамбман Анапестов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??