21.10.2008 г., 10:14 ч.

От жажда... 

  Поезия » Любовна
731 0 24
От жажда
се пропука хоризонта.
Избълва огън
през цигарен дим.
Очите ти,
очите ми прострелват
със тънкозначие
от неизречен стих.
Улавям смислието,
а вътре в себе си
събирам разчлененото
от "не било".
Дописвам те
с прашинките в очите си
по редовете
в моето сърце...
Душата ми - хартия
се нагърчва
в размазаните думи
на страстта,
а полетът
на птицата във мене
от залеза
рисува ми крила.



© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??