19.07.2004 г., 22:03 ч.

от лъжата боли 

  Поезия
1493 0 2
Днес друг е любовта голяма,
днес с друг събрахме своите сърца
и друг шепти ми нежни думи,
на друг прегръдката крепи ме.

За себе си избра ти друга,
която трябваше да ти даде любов,
а тя измама ти предложи,
тъй както ти предложи я на мен.

Болеше ме, защото ме излъга
и все още малко ме боли,
но ти избра си своята пътека
и сам понея ще вървиш.

Завинаги зачертна любовта ми,
а любовта, с която те дарих
захвърли като ненужна спалня,
в която дълго време бяхме аз и ти.

Сега в прегръдката на самотата ще те боли,
но няма връщане назад.
Днес друг ръка на мен подава,
на друго рамо свела съм глава!

© Стефка Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е красиво!
  • Браво!така му се пада!докато ти четях стих. в мен изникна 1на случка -почти същата! и не бях се замисляла от този ъгъл..но наистина стх.ти вдъхва надежда !БЛАГОДаРА!
Предложения
: ??:??