27.10.2021 г., 21:43 ч.

От ниско 

  Поезия
364 0 6

Няколко крачки напред и... стена.
Сама съм я градила през годините.
Безконечно е началото назад,
веднъж оплетен в примка на безвремие.

За пореден път ще се уча на вярване,
ще трупам надежди, да имам запас,
защото пагубно е всяко падане,
от височината на несбъдната мечта.

Полека и искрата ми се съживява,
през всеки кръг на моя ад,
докато животът главоломно ме събаря.
Добра позиция за нисък старт.

© Бисерка Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??