28.12.2017 г., 20:03 ч.

От някои 

  Поезия » Източни форми
370 0 0

по-благородна -
и пиявицата - от
някои душѝ*

...........................................

*респективно - „душѝ“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??