Небесен поток светлина,
Благородична милост
от очите на ангел,
топлина,
докосваща нежно душата ми
по пътеката тъмна и тиха...
благодат пресвята
грижливо в шепи събирам
за дните черни и тъжни,
усещане за любов и закрила
нощите ми
кротко и мило полюшва...
и дъжд... чист, нежно милващ,
отмиващ болката жива,
сълзи... опрощаващи, топли,
поток от нежност небесна
за мен...
от очите ти,
мамо...
МУЗИКА >>> Lisa Gerard
http://www.youtube.com/watch?v=KQc_-HJk2Ho
© Магдалена Костадинова Всички права запазени