22.12.2017 г., 22:43 ч.

От пръстчето кръв ти течеше 

  Поезия » Философска
355 0 1

От пръстчето кръв ти течеше...

но плачеше ти с часове...

оплакваше своите болки...

ридаеше цял един ден...

 

Към мен се обърна сърдито:

„не схващаш ти болката в мен!”...

усмихнах се някак смирено...

и мигом сбогувах с теб...

 

Обърнах се, тръгнах далече...

течеше от моя гръб кръв...

а ти още дълго шептеше:

„не схващаш ти болката в мен!”...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??