28.12.2007 г., 14:14 ч.

От старост умират... 

  Поезия » Гражданска
558 0 1

Смъртности. От старости.

Прохождащи умират,

освирепели

срещу мизерните си пенсии.

© Джули Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??