8.05.2022 г., 21:12 ч.  

От теб не ми остана здрав тиган 

  Поезия » Хумористична
347 4 9

И с портмонето заедно изритан,
ще спинкаш на терасата отвън,
че цялата рога съм и копита:
— Кого подкупваш? Недодялан пън!

 

Сега Овен ще видиш! И сърдит е!
Засегна ме на обич и на чест!
Вземи ги и пъхни си ги парите,
де слънце не огрява и до днес!

 

И аз не съм водица ненапита,
но ти си все по мацки и пиян.
Ей, бога ми, та как не се наскита?
От теб не ми остана здрав тиган...

 

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Харесваш ми… когато си във бяло.
Отпусната. С разчорлена коса.
Пристъпваща. И с капчици по тялото.
По бяла кърпа, с чаша във ръка.
Усмихваш се… а кърпата ти пада. ...
  291  15 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??