15.01.2009 г., 14:56 ч.

От улица на улица 

  Поезия » Друга
616 0 2

                                              Обърканост, противоречие, улици

                                               и неизвестност...

                                               Болка, прибързани решения, скандали...

                                               Обещания, глад, умора... и дъжд.

                                               Усмивка, тишина и дим от цигара...

                                                Безсъние!

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??