9.11.2006 г., 14:47 ч.

От утре 

  Поезия
714 0 9
От утре ще бъда различна,
красиво обагрена с нови мечти.
Ще бъда различна и едновременно
                   същата,
такава каквато ме искаше ти.


От утре няма да вярвам на думите
и няма да жалея за стари копнежи.
От утре ще вървя редом със другите,
с нов идеал и нови надежди.


От утре няма да копнея за смисъла,
ще гледам на живота по "мъжката".
От утре,а днес съм oрисана
да те обичам безпаметно същата.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??