20.05.2008 г., 21:48 ч.

От вчера... 

  Поезия » Любовна
668 0 9

в отсъствието

бледо

на нощта

душата ми

е само

светъл

вопъл...

далечната

и близка

мила

липса

пространствено

пилее се

след теб...

надеждата е

бляскава наивност...

от вчера

безнадеждно

си отива...

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??