May 20, 2008, 9:48 PM

От вчера... 

  Poetry » Love
664 0 9

в отсъствието

бледо

на нощта

душата ми

е само

светъл

вопъл...

далечната

и близка

мила

липса

пространствено

пилее се

след теб...

надеждата е

бляскава наивност...

от вчера

безнадеждно

си отива...

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??