1.01.2024 г., 4:34 ч.

От всички страни 

  Поезия
151 0 0

ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ

 

От ляво, от дясно, от всички страни 

злобата пъпле, без спирка боли. 

Спрете! Стъпчете! Отвъд страховете,

змията, която всевластно пълзи.

 

От горе, от долу, от всички страни

честност се каля додето държи.

Стига! Поспрете! Липсват сълзите,

които без болка дължите. Нали?

 

От всичко, от всички, от време оно,

не чакай пощада, дори облекло.

Но само едничко, едно потекло.

Здраво, кораво. Знайно за всички.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??