6.06.2007 г., 14:09 ч.

От здрач до зори 

  Поезия
719 0 9
Неожънати ниви
и "Оная с косата".
Царство на сивото,
гнусното, сляпото.
Парад на глупци,
на крадци и погнуса.
Кални светци
гледат празно - надрусани.
Препоръчани охлюви
без клеймо и адрес.
Мирис на похот,
на разврат и на стрес.
Време, спринтиращо
в две слепоочия.
Кръвно без граници,
скопени пророчества.
Вие луната
при пълнолуние.
Чесън на кръста
разказва безумия
на вятъра, който
престана да свири.
Няма човеци
в света на вампирите.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??