10.10.2007 г., 18:44 ч.

Отбий се 

  Поезия
717 0 22
Отбий се в нощите,
когато нищо друго нямам
и всичко съм изпила до последно!
На устните си капка съм запазила,
за да ти я поднеса кокетно!

Отбий се в спомена,
във който съм оставила
отминалото умъртвено време!
Но живинка в сърцето съм запазила,
отбий се, за да си я вземеш!

Отбий се в стаята,
в кашмирената спалня,
в която двамата се любихме горещо!
Ще натежат клепачите, но ти постой!
Заспя ли... можеш да си тръгнеш!

© Анета Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??