30.10.2007 г., 8:58 ч.

Отчаяни цветя 

  Поезия » Друга
800 0 14

Днес римите не идват във главата ми,

но страшни мисли прозаични ме спохождат.

Затуй на скъсания лист

аз ги редя като цветя във ваза.

 Букетът ми съвсем не е красив.

Цветята му са диви и отчаяни.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??