Oct 30, 2007, 8:58 AM

Отчаяни цветя 

  Poetry » Other
801 0 14

Днес римите не идват във главата ми,

но страшни мисли прозаични ме спохождат.

Затуй на скъсания лист

аз ги редя като цветя във ваза.

 Букетът ми съвсем не е красив.

Цветята му са диви и отчаяни.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??