Измислените дни широко се простират.
Бленувани мечти внезапно си отиват.
Стремежът да се задържим добри
Изгубва смисъл живеейки сами!
Всеки е в самотно постоянство
Помежду ни има мислено пространство.
Усещането,че не сме разбрани
Разчупва на парчета чувствата изляни!
Търсиме си поводи за обяснения
Всеки има свойте предложения
Отчуждени един от друг на разстояние
Мъчително, безбрежно състояние!
Лутането продължително в тъгата
Променя постепенно сетивата
Истината, че сме подразбрани
Наказва ни с думи премълчани!
Поемаме си в отчаяние пътят свиден
Премисляме за прошка, след нея си невинен
Всеки е наказал себе си с кошмар
Изгубвайки за дълго, най-верният другар!
© Мария Николова Всички права запазени
Сърцето пак боли ме и защо?
Затуй че хора сме родени.
Вина не търся от това!
Боли ме че не сме разбрани...
И не защото няма кой!
А просто много сме самотни!!! Поздрави от сърце!!!С Голямо уважение!