11.12.2011 г., 10:26 ч.

Отдавам се 

  Поезия » Еротична
1150 0 2

Душата ми в душата ти открива своето спасение,

в кроткото мълчание на нощното тъмнение.

Потъвам бавно в скрит копнеж,

за да усетя силно завладящото ме вълнение.

 

Едно усещане и жажда без утеха,

изгарят в мен пожар безумен.

Безсилие и без желание за съпротива

ме подчиняват в сластно преживяване.

 

Опива ме, за да изтръпна!

Отдавам се, загубвам се във мрака,

намирам без да търся суетата,

забулва ме и ме отнася в тишиината.

 

Но не е тишиина, а вик.

И не е шепот, а нестихващ зов.

Примамва ме и аз му се отдавам ненаситна,

поемайки с наслада всеки миг...

© Тайна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • И на мен ми хареса!Поздрав!
  • Страхотно...за днес е най-хубаво, което съм чел. Искам да чета още подобни неща....Пиши Радостина Ти ги пиши, аз ще ги чета и ще им се възхищавам. Има и рима. Супер е! Накара ме да се усмихна.
Предложения
: ??:??