28.12.2006 г., 20:02 ч.

ОТДАВНА 

  Поезия
648 0 7
Отдавна мина времето,когато
смирена и добра до теб вървях!
И пръстите ти ме творяха бавно,
           много бавно,
раждах се в очите ти и умирах в тях.


Отдавна беше,може би преди години,
когато кръщавах с името ти всеки ден.
Щастлива бях,защото мислех,че те имам,
но имане ли е,щом будиш се
           единствено до мен.


Отдавна мина времето,когато
смирена и добра до теб вървях,
защото ти уби във мен
           най-чистото и святото,
уби това,което всъщност бях.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??