7.08.2007 г., 13:49 ч.

Отдавна ми е писнало ( За Буквите наши) 

  Поезия
542 0 3



***
Отдавна ми е писнало
да съм порядъчен.
Спазвам всички обещания.
Връщам заеми. И празници,
честитя на всеки. (По призвание.)

Не зная как се чувства тук измамник.
Не помня да съм лъгал без причина
и изневяра непредходена от зАник,
не ме спохожда - читав чина!

Отдавна ми е писнало
да съм порядъчен.
Все някога ще хвана пътя днешен.
Дали, обаче, озарен от зАници
ще бъда Аз, така предрешен?

Отдавна ми е писнала
световната порядъчност...

17 Април 2004, Градец

© Симеон Дончев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??