Смятах, че от нищо не се страхувам,
а се оказа, че потръпвам от думи две...
И чувствам ги, но не го показвам,
сякаш ме е страх да не отхвърлиш ме...
Любов ли искам аз да прося
или мъничка трохичка нежност да дариш...
И все таз обич да преследвам,
а обичаш ли ме ден поне...
Моят свят ще изпепелиш ли до основи
или ще съградиш дворци... Ти реши!
С много обич.