22.02.2023 г., 8:36 ч.

"Отгоре някой гледа ли?" 

  Поезия » Гражданска
201 1 0

Като зарове в свойте ръце 

започна Бог да ни премята.

Като крехко сурово яйце 

разчупи се и се разля Земята.

 

Земетръсите като юмрук

накараха безброй да страдат.

Нещастието дойде тук.

Нахлуха Дяволът и Адът.

 

Милиони вопли и сълзи

изплакаха наште съседи.

Без кръв останало , пълзи

човечеството. Някой гледа ли?

 

                     21.02.2023 г.

                     Пловдив

© Веси Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??