14.05.2024 г., 23:46 ч.  

Отговор 

  Поезия » Друга
68 0 1

Изгубена из някъде разхвърлените листи

на вече изразения копнеж ...

Опитваща се, някак безуспешно, да изчисти

на сърцето си заветния трептеж...

 

Съграждаща около себе си около себе си стенички търпение и кротка тишина 

Но само с поглед той събаряше ги всички, превръщаше ги нищо повече от прах и суета ...

 

И в ступор бе, щом себе си намери в безсилие, тя- силната жена 

Полагаше за сетен път усилие 

да изгради поредната стена 

 

Опитваше се всякак да запази 

копнежа безметежен още чист, 

И лекичко пристъпваше върху почти пропукан стъклен лист...

© Свещен Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Силната жена може да бъде слаба предполагам, важното е да е гъвкава и да не се пречупва
Предложения
: ??:??