26.06.2009 г., 17:48 ч.

Отговор 

  Поезия » Любовна
677 0 6


Как така са се събрали
и се попогалват чак,
сякаш нежност не познали -
репичка и кукуряк!
Но какво се случи, ах, че
между новите цветя
ряпата върти опашче?

Кукурякът прецъфтя...

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??