14.01.2010 г., 9:41 ч.

Отиде си 

  Поезия » Друга
712 1 15

Отиде си,

най-малко го очаквах,

а имах нужда от тебе най-голяма.

Отиде си,

напразно беше чакал да порасна,

сега пораснах,

но теб те вече  няма.

Отиде си,

животът се оказа твърде кратък

да ти призная,

колко прави сте били със мама.

Отиде си,

усмихнат, скромен и щастлив.

Изчака ме,

нарочно, да заспя онази вечер

и тихичко сбогувал си се с мене Ти.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??