15.01.2009 г., 21:32 ч.

Отиде си една любов 

  Поезия » Любовна
669 0 1
Отиде си една любов -
една любов неискрена, нечиста! 
Като звезда угасна и замря!
Като сълза отрони се и падна!    
Една любов с болка и мечти,
една любов с ревност и тревоги!
Една-едничка беше тя,
една-единствена и може би последна!                                                              

© Калина Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не се сещам защо го казваш !Но ми е много интересно кой си!Писано е от мен преди двайсет години!
Предложения
: ??:??