30.08.2011 г., 21:51 ч.

Отивай си 

  Поезия » Любовна
604 0 2

Отивай си. Не се обръщай.

Сам по своя път продължи.

Отивай си. Не се обръщай,

уморих се от преструвки и лъжи.

 

Сама не мога да се боря.

Сама за нас. Достатъчно не е.

Тръгвай си, няма да се моля,

щом така е мислиш, че е по-добре.

 

Отивай си. Светът те чака,

аз също, но това го забрави.

Вземи със себе си и мрака,

и болката, и всичките сълзи.

 

Не са ми нужни.

Дори любовта си вземи.

Нека вече бъдем чужди,

щом така искаш, щом така реши.

 

Опитах се. До край се борих.

Дадох всичко и всичко ми взе.

Но не мога вече. Със себе си се преборих,

но с теб не мога. Не.

 

Някой ден ще осъзнаеш какво си имал,

но, моля те, не ме търси.

Аз вече ще съм друга,

макар да зная, че още боли..

 

 

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??