31.12.2007 г., 17:31 ч.

Отивай си! 

  Поезия
922 0 5
Отивай си!

Болезнено е тебе да оставя,

но виждам - ти не искаш да си с мен.
Приятелството няма да забравя,
ще помня всеки споделен с теб ден.

За тебе вече съм ненужна.

Върви! Не искам да те спра,
за теб ще бъда непозната, чужда,
без теб едва ли ще умра.

Отивай си! Да те виждам вече не желая,

болка много ти ми причини,
не искам нищичко за теб да зная,
в очите ми няма да видиш сълзи!

© Диана Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??