8.02.2014 г., 21:38 ч.

Отивам си 

  Поезия » Любовна
777 1 9


Отивам си


Отивам си божествено сама.
Самотна по човешки си отивам.
Не ме погали никога с ръка.
Защо сега с ръцете си ме спираш?
Нали не си решил, че щом допреш
дланта си до сърцето, ще ме сгрееш?
Преди да пожелаеш да умреш,
е по-добре да искаш да живееш.
Отивам си. Навън вали. И в мен
прозорците прозират прозаично.
Пред задуха в забързания ден,
избирам да заспя. Метафорично.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??