5.02.2017 г., 18:56 ч.

Отивам си 

  Поезия » Свободен стих
274 0 0

Когато реша да тръгна,
сълза ще падне на земята,
И после ще разбереш,че утрешния ден ще ти липсва

Всеки ден ще е един и същ
А ти ще си толкова неспокоен
Разбери ме мястото ми не е тук
През целия си живот обмислях

Мястото, което не е за мен
Имах спомени-желания, но уви
Когато прекрача
прага, заключи!
Нека всеки миг остане заключен в твойте мечти
И всеки път кагато мислиш за мен,

се отпусни,

аз ще бъда винаги в твоето сърце.

© Beatris Dimitrova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??