21.12.2005 г., 20:11 ч.

Отивам си 

  Поезия
1049 0 11
Напускам те. Днес твърдо съм решила.
А ето, че се връщам пак.
Напускам те, а нямам сила да тръгна, да прекрача този праг.
Напускам, но още те обичам.
Напускам те и сълзите текат.
Напускам те, любов не липсва,
но много е, че задушава чак.
Напускам те. Дано е за последно.
Напускам те. Ей, чуваш ли! Крещя.
Напускам те.
В прегръдките ти падам нежно и пак със страст споделяме нощта.
Напускам те. Не днес. Кога ли? 
Напускам те. От утре, както всеки път.
Напускам те. Кажи каква любов ми даде, че
тръгвайки си днес, отново утре ще съм тук.

© Наталия Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??