5.03.2020 г., 7:51 ч.

Отиват си 

  Поезия » Любовна
538 1 1

Отиват си
 

Отиват си любимите жени-
недолюбени и неразбрани.
Тъжни.В очите мрежа от сълзи
в душите им нагарчат стари рани.

 

Вървят беззвучно в тишината
със себе си, да си поплачат.
Капе лист, по лист от самотата.
Някой ден и нея ще прекрачат.

 

Отрязан миг.Ще преболи.
Остава, като кошер празен!
Ще срещнат някъде пчелар 
по пътя. Мед и истини запазил.

 

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Как ми трябваше точно това да прочета! Браво.
Предложения
: ??:??