Mar 5, 2020, 7:51 AM

Отиват си 

  Poetry » Love
542 1 1

Отиват си
 

Отиват си любимите жени-
недолюбени и неразбрани.
Тъжни.В очите мрежа от сълзи
в душите им нагарчат стари рани.

 

Вървят беззвучно в тишината
със себе си, да си поплачат.
Капе лист, по лист от самотата.
Някой ден и нея ще прекрачат.

 

Отрязан миг.Ще преболи.
Остава, като кошер празен!
Ще срещнат някъде пчелар 
по пътя. Мед и истини запазил.

 

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Как ми трябваше точно това да прочета! Браво.
Random works
: ??:??