Откровено за мен
от
аар
И ако това не е нарочно
за втори път описвам пак душата своя
за себе си да кажа, живях на този Свят.
преди минути, стих написах... за себе си
За мен и ето че грешка някаква се случи
и хоп изчезна като дим стиха.
Живея, съжалявам, нарочно ли
или просто бе!? Съдба ли е, да се загуби
туй що със вас исках аз да споделя.
Болезненото, то в мен остана
но изчезнаха слова. Вярвах че всичко
е любов... но бях отхвърлен аз от нея.
Сега във сляпа нощ в отблясъка на
телефона споделям самотата своя
Живях единствено за нея, във името
на любовта, а тя отвърна ми с тъга.
И ето ме тъгувам с нея.
© Ангел Всички права запазени