29.07.2007 г., 0:25 ч.

Откритие 

  Поезия
563 0 2
Теб и любовта ти

аз съм търсил дълго,

твойте прелести - в тях

съм се взирал упорито.


Ето те - при мен сега,

неотлъчно в мен и в

моята измъчена душа,

щастието чакано - долетя!


Радвай всичко в мен,

давай мир в зноя,

на теменужените нощи

връщай ти покоя!


Какъв разкош е твоята душа,

богата, богата с нежност,

мека топлина - едем,

достатъчни за теб и мен!


Пак твойте устни

аз усещам приглушени,

нежни звуци се дочуват

и пак е хубаво, нали!


Целувай ме, целувай!

Аз струна съм сега!

Докоснеш ли я - песен

ще подхване във страстта!

© Георги Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??