19.02.2014 г., 0:36 ч.

Откритие за спасение или спасено откритие 

  Поезия » Любовна
447 0 1

 

Красотата никога не е била така категорична,

както я открих притихнала в очите ти.

Осъзнах, че имам истинска причина, лична

да те запленя завинаги – с  обичане!

 

Да те омагьосам  до побъркване,

до полуда  да желаеш доброволно

своето спасение  объркано  

в моята прегръдка  неспокойна.

 

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??