12.10.2008 г., 16:35 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
511 0 0

Нещо в твоя поглед ме плени, за миг сърцето ми заби,

от тук нататък вече душата ми разби!

Без да те познавам, те обикнах, сърцето си на тебе подарих,

не исках думи,обещания, не исках, но сгреших.

Сгреших за туй, че не попитах, въпросите без отговор стоят,

а те в душата ми напират и водят ме към кръстопът!

Затуй сгреших - признавам, за любовта към теб не съжалявам,

че всичко беше сън прекрасен, а краят скорошен и ясен!

Не ти се сърдя аз за нищо, а отговори искам да получа,

тогава във живота ще сполуча и от грешките си ще се поуча!

 

© Аблена Радославова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??