14.04.2009 г., 8:25 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
685 0 3

В годините ми разпилени,

веднъж почувствал любовта,

вървя през вярност и измени

от младостта към старостта.

 

И взирам се в жени различни –

превръщам любовта им в грях.

Затъвам в пориви себични,

живот и сили пропилях.

 

Сега вълшебни думи нижа

от обич всяка е зрънце.

Дарява мигове безгрижни

поетът с тъжното сърце.

 

 

 

 

"Звездна трева" изд. 2001 г.

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??