29.01.2012 г., 16:42 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
541 0 0

                                     ОТКРОВЕНИЕ

 

Аз самата съм едно откровение

на радостта и болката, която е с мене.

Аз самата съм една надежда -

развихрена като ветровете силни.

 

Като птица неспокойна тичам,

събирам в дланите си плодовете,

за да нося вярата в мене,

която във всяка моя клетка свети.

 

Аз просто съм едно откровение,

което винаги ще свети!

 

Ветрове - мои приятели

танцувайте с мен и с душата ми

като камбани пеещи,

като буря ме грабвайте,

за да ви взема в ръцете си,

притихнала с моето откровение!

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??