12.12.2022 г., 10:00 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
637 0 1

 

Такава съм, каквато ти ме виждаш:

не крия с маска своето лице ,

каквото във очите ми разчиташ,

написано е в моето сърце .

 

Такава съм, каквато ме почувства

във онзи миг на наша тишина:

ту палаво дете наивно,

ту крехка и изискана жена.

 

Такава съм, каквато ме целуваш:

изпълнена със хиляди слънца

и щом до тебе се докосна,

избухвам с огъня на нежността.

 

Такава съм, каквато ме приемаш:

със обич вая своята душа

и тайно вярвам, че ще бъда

жената-сбъдната за теб мечта.

© Лора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пожелавам ти да бъдеш "Жената-сбъдната за (него) мечта", Лора! И сигурно ще се сбъдне, защото сме в навечерието на Коледа, а по това време приказните мечти се превръщат в жадувани истини!Успех!💜
Предложения
: ??:??