15.06.2008 г., 14:58 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
712 0 4

Двама в сърцето ми сте сега

ти бе любовта, а той навлезе скоро в душата,

мислех си, че няма да мога да те забравя.

Но в един ден срещнах него,

ти беше слънцето в живота ми,

сега си луната.

Стане ли нощем аз съм с теб,

а на другия ден не съм с теб.

През деня съм с другия, а през това време

ти си с твоята.

По едно и също време лъжем и двамата,

защо не бъдем откровени поне сега,

защо не си признаем, че не можем да живеем един без друг

и аз не знам какво да правя, и аз не знам какво изпитвам.

Искам да съм с теб, но не мога и може би намирам утеха в другия.

Той ме използва, ти ме използваш и не знам какво да правя.

Може би трябва и двама ви да оставя,

но сърцето ми не позволява да забравя за любовта

и болката с която ме дарявате и двамата.

Теб обичам от отдавна, но ти си си с другата.

Него обичам от скоро, но всички ми казват, че не е за мен.

Не мога да издаржам повече, ти ме побъркваш, той ме подлудява

и какво да правя сама не зная.

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??