16.03.2008 г., 9:58 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
1214 0 8
Години дълги аз след тебе тичах.
Душата си разголвах и събличах
и искрено, и нежно те обичах.

Дива бях и непокорна,
емоционална, а и страстна,
и на луд живот подвластна.

Но съдбата беше отредила
да се боря с всичка сила
за твойте обич и закрила.

Затова съм благодарна
на играта на съдбата - понякога така коварна,
че сега дари ме с любовта ти вярна.

© Емилия Трайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??